Läsarbild

BLT - Sydöstran: Kärlekshälsningar från Saltöskolan!

Två händer som formar ett hjärta.
Felicia
Felicia

Jag skickar min kärlekshälsning till min bästa vän Felicia. Jag älskar henne för att hon är snäll, snygg, rolig, omtänksam, smart och hon bryr sig om en! Hon betyder så mycket för mig och jag vill aldrig förlora henne! Vi har varit vänner sedan förskoleklass och sedan dess har vi varit med varandra varje dag i skolan! Älskar dig Felicia. Älskar dig från månen och tillbaka. Puss puss!

Foto: Annie Holmberg, klass 4, Saltöskolan, Karlskrona

 

Lovisa
Lovisa

Finaste vännen!

Lovisa du är den bästa vännen man kan ha! Jag kan inte tänka mig en värld utan dig! Du är omtänksam, söt, snygg, rolig och mycket mycket mer. Du är verkligen den bästa vännen man någonsin kan tänka sig. Jag har alltid roligt när jag är med dig. Det finns inte en bättre vän än dig. Du är den finaste man kan ha.

Text och foto: Leia Johansson

 

Människor spelar fortnite

Fortnite är mitt favoritspel jag spelar det varje dag. Jag är inte bäst men inte sämst. Jag heter Tetetere01171 och jag spelar på mobil. Jag spelar på mobil för jag är jättevan på mobil. Jag är proffs på flera spela men inte Fortnite. Ni får adda  mig om ni vill.

Text: Theo Almkrantz klass 4 Saltöskolan

 

Annie Holmberg
Annie

Annie hon är världens bästa vän. Hon tröstar, stödjer och bryr sig om mig. Jag vill bara ge henne en stor bamsekram varje dag. Hon är bara för söt. ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!!! Snälla finns i mitt liv för alltid. Du är en del av mig! Du är som min snygga, söta, omtänksamma, roliga, skämtiga, snälla syster. YOU AND ME FOREVER!!! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, min stjärna.

Foto: Felicia Eklund, klass 4, Saltöskolan, Karlskrona

 

Läraren Niklas
Niklas

Jag vill skicka ett hjärta till Niklas. För att han är en bra lärare. Han är en rolig lärare.

Text: Elev i årskurs 4, Saltöskolan, Karlskrona

 

Izabelle
Izabelle

Bästa du!!!
Tack för du alltid finns. Izabelle Andersson gör mig lycklig och glad. Hon är en av världens bästa vänner. Vill alltid finnas för dig min lilla ängel. Du är en av det bästa jag har och skulle inte klara mig ett dygn utan dig. Det är så tomt i mitt hjärta när du är ledsen. Det bästa med dig är att du är rolig, omtänksam, söt och bäst. Det finns ju mer men det är för mycket. Hoppas du får en underbar alla hjärtans dag.

 

Ellas pappa
Ellas pappa

Jag ger detta hjärta till mina föräldrar.
Pappa brukar busa med mig han skräms när man kommer upp i från trappan. När man är sjuk hemma brukar han köra min lillebrors radiostyrda bil på mina fötter.

Ellas mamma
Ellas mamma

Mamma brukar busa med pappa och hon låter oss äta choklad i vår nya soffa. Hon är en gudinna på att fickparkera.

Text: Ella Pagels-Mårdhed, klass 4, Saltöskolan, Karlskrona

 

Signe
Signe

Jag ger ett hjärta till Signe för att hon är världens bästa vän!

Foto:Isabell Cullin