Veckans boktips 1

Gillar du att läsa? Det gör vi på MiniBladet också. Här kommer Barnens bibliotek att tipsa om böcker.

Badhuskrisen

Av: Ann Caroline Håkans

Juni går i tvåan. Fast hon hade hellre gått i ettan. Då slapp man gå till BADHUSET. För nu kommer alla att få reda på att Juni är en fegis som inte kan simma. Det känns som om Juni har en kaktus i magen när hon tänker på badet. Det är så konstigt. Hemma är Juni lugn och duktig. Men i skolan blir allt bara fel. Första boken i serien Mitt livsfarliga liv.

Bonnier Carlsen 2010
ISBN: 9789163867088

Veckans boktips kommer från Barnens bibliotek.

Barnensbibliotek_logga_bokmässan

Gillar du att läsa? Det gör vi på MiniBladet också. Barnens bibliotek tipsar om böckerna för dig!

 

Badhuskrisen

Av: Ann Caroline Håkans

Juni går i tvåan. Fast hon hade hellre gått i ettan. Då slapp man gå till BADHUSET. För nu kommer alla att få reda på att Juni är en fegis som inte kan simma. Det känns som om Juni har en kaktus i magen när hon tänker på badet. Det är så konstigt. Hemma är Juni lugn och duktig. Men i skolan blir allt bara fel. Första boken i serien Mitt livsfarliga liv.

Bonnier Carlsen 2010
ISBN: 9789163867088

Veckans boktips kommer från Barnens bibliotek.

Barnensbibliotek_logga_bokmässan