Veckans boktips 2

Gillar du att läsa? Det gör vi på MiniBladet också. Barnens bibliotek tipsar om böckerna för dig!

Bara jag vågar

Av: Siri Spont

Men åh, hur kan fröken tro att man ska skriva ner det man verkligen är rädd för på en lapp som hela klassen ska läsa? Alla skriver sånt som ”Jag är rädd för krig” när man kanske egentligen är rädd för blodiglar eller att nån ska spy på en.

Roligt och ledsamt på samma gång, om att vara rädd, och om att ändå våga. Fristående fortsättning på *Utan djur så dör jag.*

Hippo Bokförlag 2012, ISBN 9789187033001

 dmafknadfnadl

Gillar du att läsa? Det gör vi på MiniBladet också. Barnens bibliotek tipsar om böckerna för dig!

Bara jag vågar

Av: Siri Spont

Men åh, hur kan fröken tro att man ska skriva ner det man verkligen är rädd för på en lapp som hela klassen ska läsa? Alla skriver sånt som ”Jag är rädd för krig” när man kanske egentligen är rädd för blodiglar eller att nån ska spy på en.

Roligt och ledsamt på samma gång, om att vara rädd, och om att ändå våga. Fristående fortsättning på *Utan djur så dör jag.*

Hippo Bokförlag 2012, ISBN 9789187033001

 dmafknadfnadl