Veckans boktips 9

Lennart Lordis loggbok : utsikt från livets planet

Av: Tove Berggren

Skriver du dagbok? Utmärkt bra! Det gör Lennart, även kallad Lordi, och vi får tjuvläsa. Han har snott sin syrras dagbok. Fast nu är det en loggbok! I den skriver han ner sina tankar om allt och inget. Om dinosaurier, kompisar, sin fotbollsälskande syster, sin brorsa som slår in allt, till och med Lordis hamster, i paket…

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

 

Fakta

Läs också fortsättningen som heter Nödsignal från horisonten. Böckerna om Lennart Lordi finns också som e-böcker.

Bonnier Carlsen, 2012

ISBN: 9789163873201

Lennart Lordis loggbok : utsikt från livets planet

Av: Tove Berggren

Skriver du dagbok? Utmärkt bra! Det gör Lennart, även kallad Lordi, och vi får tjuvläsa. Han har snott sin syrras dagbok. Fast nu är det en loggbok! I den skriver han ner sina tankar om allt och inget. Om dinosaurier, kompisar, sin fotbollsälskande syster, sin brorsa som slår in allt, till och med Lordis hamster, i paket…

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Fakta

Läs också fortsättningen som heter Nödsignal från horisonten. Böckerna om Lennart Lordi finns också som e-böcker.

Bonnier Carlsen, 2012

ISBN: 9789163873201