Veckans boktips 10

Stjärnklart, Ally!

Av: Anna Ehn och Jenny Karlsson

Mamma och pappa har bestämt att det ska bli en jul utan klappar. I stället har de en hemlig upplevelse planerad. Illa. Sally måste ha en stjärnkikare. Om hon kan visa hur snäll hon är, kanske. Städa hamsterburen, går på utflykt med mamma, hjälpa pappa i affären. Men det är mycket som kan gå på tok, i en snällaktion.

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Fakta

Förlag: Opal
ISBN: 9789172996977
Kapitelbok för dig i åldern 6-9 år.

Stjärnklart, Ally!

Av: Anna Ehn och Jenny Karlsson

Mamma och pappa har bestämt att det ska bli en jul utan klappar. I stället har de en hemlig upplevelse planerad. Illa. Sally måste ha en stjärnkikare. Om hon kan visa hur snäll hon är, kanske. Städa hamsterburen, går på utflykt med mamma, hjälpa pappa i affären. Men det är mycket som kan gå på tok, i en snällaktion.

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Fakta

Förlag: Opal
ISBN: 9789172996977
Kapitelbok för dig i åldern 6-9 år.