Veckans boktips 2

Sugen på att börja med ishockey?

Ishockey

Av: Susanne Bengtsson och Yosh

Sugen på att börja med ishockey? Läs den här boken då så får du koll på vilken utrustning du behöver, hur du tränar bäst, vilka regler som finns, hockeytermer och tips inför tävlingar. Superfina bilder av mangatecknaren Yosh.

Fakta:

Förlag: Rabén & Sjögren

ISBN: 9789129691740

Boken är en del i serien ”Sportskolan”.

Är en faktabok för dig som är 7 år och uppåt.

 

Ishockey

 

Av: Susanne Bengtsson och Yosh

Sugen på att börja med ishockey? Läs den här boken då så får du koll på vilken utrustning du behöver, hur du tränar bäst, vilka regler som finns, hockeytermer och tips inför tävlingar. Superfina bilder av mangatecknaren Yosh.

 

Fakta:

Förlag: Rabén & Sjögren

ISBN: 9789129691740

Boken är en del i serien ”Sportskolan”.

Är en faktabok för dig som är 7 år och uppåt.