Veckans boktips 3

En dag på fjället

Av: Björn R Lie

 

En vinterdag i fjällen blandas långfärdsskidåkare med hoppare och fartdemoner i puckelpisten. Turturduvor pussas i liften medan Rosa sätter rekord i backhoppning. Lite vid sidan av fiskar Roland i ett hål i isen, Hjalmar fäller träd och några barn bygger snöskulpturer. Till sist after ski med dragspelsmusik.

 

En dag på fjället

Fakta:

Bilderbok ca 5 år och uppåt.

Förlag: Natur & Kultur.

ISBN: 9789127137769.

En dag på fjället

Av: Björn R Lie

En vinterdag i fjällen blandas långfärdsskidåkare med hoppare och fartdemoner i puckelpisten. Turturduvor pussas i liften medan Rosa sätter rekord i backhoppning. Lite vid sidan av fiskar Roland i ett hål i isen, Hjalmar fäller träd och några barn bygger snöskulpturer. Till sist after ski med dragspelsmusik.

 

En dag på fjället

Fakta:

Bilderbok ca 5 år och uppåt.

Förlag: Natur & Kultur.

ISBN: 9789127137769.