Veckans boktips 8

Hjärnpunka

Av: Staffan Cederborg

 

Kan det verkligen vara så att perfekta, vackra, populära Isabella är intresserad av just Leo? Snart är det skolresa, kanske är det då det händer?! Tyvärr är det också så att Kricke ska med på resan, Kricke som hotat att skära av Leo en väldigt viktig kroppsdel om han inte slutar i fotbollslaget. Å andra sidan har han lovat sin bästa kompis att fortsätta… Det är mycket på gång, inte konstigt att Leo får total hjärnpunka!

Fakta

 

Förlag: Opal

ISBN: 9789172996540

Kapitel: 9-12

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Hjärnpunka

Av: Staffan Cederborg

 

Kan det verkligen vara så att perfekta, vackra, populära Isabella är intresserad av just Leo? Snart är det skolresa, kanske är det då det händer?! Tyvärr är det också så att Kricke ska med på resan, Kricke som hotat att skära av Leo en väldigt viktig kroppsdel om han inte slutar i fotbollslaget. Å andra sidan har han lovat sin bästa kompis att fortsätta… Det är mycket på gång, inte konstigt att Leo får total hjärnpunka!

 

Fakta

Förlag: Opal

ISBN: 9789172996540

Kapitel: 9-12

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga