Veckans boktips 9

Pelle Puck – Tur & retur

Av: Bengt Ingelstam och Jens Ahlbom

 

Pelles familj måste flytta för att föräldrarna plötsligt får jobb i en annan stad. Att behöva lämna alla vänner och hockeylaget känns jättejobbigt och Pelle bestämmer sig för att lägga ner hockeyn för att straffa sina föräldrar. Egentligen straffar han mest sig själv, så det är tur att hans nya granne Elin lägger sig i. Men det är svårt med lojaliteten när det är dags för match.

 

Fakta

Ord&visor förlag

ISBN 9789186621926

Kapitelbok från 6 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Pelle Puck – Tur & retur

Av: Bengt Ingelstam och Jens Ahlbom

 

Pelles familj måste flytta för att föräldrarna plötsligt får jobb i en annan stad. Att behöva lämna alla vänner och hockeylaget känns jättejobbigt och Pelle bestämmer sig för att lägga ner hockeyn för att straffa sina föräldrar. Egentligen straffar han mest sig själv, så det är tur att hans nya granne Elin lägger sig i. Men det är svårt med lojaliteten när det är dags för match.

Fakta

Ord&visor förlag

ISBN 9789186621926

Kapitelbok från 6 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga