Veckans boktips 11

Puzzel på cirkus

Av: Isabelle Halvarsson

 

Ett cirkusbesök är alltid spännande. Särskilt om du är en hund. Underbara dofter att upptäcka, cirkusvagnar att utforska, djur att lära känna. Men akta för den tjurige trollkarlen Miraculus, han kan trolla bort dig. Och Madam Balsac har akut tandvärk. Hur ska det då gå med cirkusens hundshow?

 

Fakta

Bonnier Carlsen, 2013
ISBN: 9789163875502
Kapitelbok för 6-9 år

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Puzzel på cirkus

Av: Isabelle Halvarsson

 

Ett cirkusbesök är alltid spännande. Särskilt om du är en hund. Underbara dofter att upptäcka, cirkusvagnar att utforska, djur att lära känna. Men akta för den tjurige trollkarlen Miraculus, han kan trolla bort dig. Och Madam Balsac har akut tandvärk. Hur ska det då gå med cirkusens hundshow?

 

Fakta

Bonnier Carlsen, 2013
ISBN: 9789163875502
Kapitelbok för 6-9 år

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga