Veckans boktips 12

Puts väck!

Av: Ellen Holmboe

 

Ibland är det kämpigt att ha en skrikande bebis till syrra. Det tycker både Oscar och Lasse. Men det är nog ändå bäst att vara försiktig med trolleritricket Oscar köpte av den mystiska Mr. Fisto. Eller var det Mefisto? Hur som helst: det är äkta magi, en näsduk som trollar bort. Går det att trolla tillbaka?

 

Fakta

Förlag: Berghs, 2013
ISBN: 9789150220322
Kapitelbok för 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Puts väck!

Av: Ellen Holmboe

 

Ibland är det kämpigt att ha en skrikande bebis till syrra. Det tycker både Oscar och Lasse. Men det är nog ändå bäst att vara försiktig med trolleritricket Oscar köpte av den mystiska Mr. Fisto. Eller var det Mefisto? Hur som helst: det är äkta magi, en näsduk som trollar bort. Går det att trolla tillbaka?

 

Fakta

Förlag: Berghs, 2013
ISBN: 9789150220322
Kapitelbok för 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga