Veckans boktips 16

Bara Tsatsiki

 

Av: Moni Nilsson

Tsatsiki bestämmer sig för att sluta med fotbollen, han vill mycket hellre gå på danskurs. Men bör killar tycka så mycket om att dansa? När rockgruppen The Vråling Fracks som Tsatsiki är med i ska spela på klassfesten har de inte hunnit öva alls. Och det gör Tsatsiki minst sagt nervös.

 

Fakta

Förlag: Natur & Kultur
ISBN 9789127088054
Finns också som e-bok.
Högläsning och kapitelbok 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Bara Tsatsiki

 

Av: Moni Nilsson

Tsatsiki bestämmer sig för att sluta med fotbollen, han vill mycket hellre gå på danskurs. Men bör killar tycka så mycket om att dansa? När rockgruppen The Vråling Fracks som Tsatsiki är med i ska spela på klassfesten har de inte hunnit öva alls. Och det gör Tsatsiki minst sagt nervös.

 

Fakta

Förlag: Natur & Kultur
ISBN 9789127088054
Finns också som e-bok.
Högläsning och kapitelbok 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga