Veckans boktips 19

En mördarkatts dagbok

Av: Anne Fine

 

Fluffy är en katt. Katter tar hem döda djur och lägger på mattan. Möss och fåglar. Det bara är så. Men när Fluffy släpar hem grannens kanin får hans familj nog. Men hur ska de ställa allt till rätta? Är det ens säkert att Fluffy är skyldig? En mördarkatts dagbok är en outtömlig källa till förundran och glädje.

 

Fakta

 

Lilla Piratförlaget

ISBN: 9789187027437

Kapitelbok för 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

En mördarkatts dagbok

Av: Anne Fine

 

Fluffy är en katt. Katter tar hem döda djur och lägger på mattan. Möss och fåglar. Det bara är så. Men när Fluffy släpar hem grannens kanin får hans familj nog. Men hur ska de ställa allt till rätta? Är det ens säkert att Fluffy är skyldig? En mördarkatts dagbok är en outtömlig källa till förundran och glädje.

Fakta

 

Lilla Piratförlaget

ISBN: 9789187027437

Kapitelbok för 6-9 år

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga