Veckans boktips 21

Ett väldigt bra litet djur

av Emi Gunér

Simon önskar sig ett djur i födelsedagspresent. Det är det enda han vill ha. Vilket som helst: hamster, katt, bäver, orm, hund. Helst hund. Helst labrador. Men djur är mycket arbete, tycker mamma och pappa, och mormor är allergisk mot pälsdjur. En köttätande växt kan han kanske fixa. Om den inte vore så dyr.

Fakta

Rabén & Sjögren

ISBN: 9789129689266

Kapitelbok för 6-9 år

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Ett väldigt bra litet djur

av Emi Gunér

Simon önskar sig ett djur i födelsedagspresent. Det är det enda han vill ha. Vilket som helst: hamster, katt, bäver, orm, hund. Helst hund. Helst labrador. Men djur är mycket arbete, tycker mamma och pappa, och mormor är allergisk mot pälsdjur. En köttätande växt kan han kanske fixa. Om den inte vore så dyr.

Fakta

Rabén & Sjögren

ISBN: 9789129689266

Kapitelbok för 6-9 år

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga