Veckans boktips 27

Vi ses i Obsan

av Cilla Jackert

 

”Hellre en rolig historia än en tråkig sanning.” Så resonerar Annika. När hennes nya kompisar vill leka sanning eller konsekvens, fast utan sanning, låter det som en strålande idé; det är bara det att konsekvenserna blir värre och värre… Och på sjukhuset väntar mamma och en alldeles för tidigt född lillebror. Att möta dem kräver riktigt mod.

 

Rabén & Sjögren, 2014

ISBN: 9789129691641

Kapitel 9-12

 

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Vi ses i Obsan

 

av Cilla Jackert

”Hellre en rolig historia än en tråkig sanning.” Så resonerar Annika. När hennes nya kompisar vill leka sanning eller konsekvens, fast utan sanning, låter det som en strålande idé; det är bara det att konsekvenserna blir värre och värre… Och på sjukhuset väntar mamma och en alldeles för tidigt född lillebror. Att möta dem kräver riktigt mod.

 

Rabén & Sjögren, 2014

ISBN: 9789129691641

Kapitel 9-12

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga