Veckans boktips 29

Busvädersboken

av Jo Schofield Fiona Danks

 

I den här boken finns många tips på saker att göra fast vädret inte är perfekt. Och skulle det vara bra väder så funkar tipsen ändå. Eller, ja de flesta. Det finns några som kräver geggamoja och det blir det ju ingen utan regn :).

 

B Wahlströms, 2013

ISBN: 9789132162275

Fakta för alla

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Busvädersboken

av Jo Schofield Fiona Danks

I den här boken finns många tips på saker att göra fast vädret inte är perfekt. Och skulle det vara bra väder så funkar tipsen ändå. Eller, ja de flesta. Det finns några som kräver geggamoja och det blir det ju ingen utan regn :).

B Wahlströms, 2013

ISBN: 9789132162275

Fakta för alla

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga