Veckans boktips 34

Drömbärarna

av Kerstin Lundberg Hahn

När nyinflyttade Malva lär känna grannkvinnan Veronica förs hon in i en värld där drömmar spelar en avgörande roll. Någonstans i havet, insvept i dimma, finns en mystisk ö. Dit fördes Veronicas bror en gång då någon eller några ville komma åt hans drömkraft. Eller är allt bara en gammal kvinnas fantasier? När Malva får en lillebror börjar saker och ting upprepa sig.

Rabén & Sjögren, 2014
ISBN: 9789129691610
Kapitelbok från 9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Drömbärarna

av Kerstin Lundberg Hahn

 

När nyinflyttade Malva lär känna grannkvinnan Veronica förs hon in i en värld där drömmar spelar en avgörande roll. Någonstans i havet, insvept i dimma, finns en mystisk ö. Dit fördes Veronicas bror en gång då någon eller några ville komma åt hans drömkraft. Eller är allt bara en gammal kvinnas fantasier? När Malva får en lillebror börjar saker och ting upprepa sig.

 

Rabén & Sjögren, 2014
ISBN: 9789129691610
Kapitelbok från 9 år

 

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga