Veckans boktips 35

Ormhäxans förbannelse

av Johan Sjöberg Johan Egerkrans

 

Fabian Anderssons nya styvmamma Ann Ankh är kanske världens häftigaste, coolaste och snyggaste person. Men varför tar hon kort på precis alla i hela staden och är det bara hennes förtrollande personlighet som får hela Svavelköping att bokstavligen dansa efter hennes pipa? Kan det vara ett nytt fall med övernaturlig lösning för Demondeckarna?

 

B Wahlströms 2015

ISBN: 9789132165870

Kapitel 9-12

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Ormhäxans förbannelse

 

av Johan Sjöberg Johan Egerkrans

 

Fabian Anderssons nya styvmamma Ann Ankh är kanske världens häftigaste, coolaste och snyggaste person. Men varför tar hon kort på precis alla i hela staden och är det bara hennes förtrollande personlighet som får hela Svavelköping att bokstavligen dansa efter hennes pipa? Kan det vara ett nytt fall med övernaturlig lösning för Demondeckarna?

 

B Wahlströms 2015

ISBN: 9789132165870

Kapitel 9-12

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga