Veckans boktips 36

Brune

 

av Håkon Överås

 

Rune och hans kompis Atle bygger på en häftig koja. Men tre äldre killar förstör den. De retas och hotar Rune med stryk. För att hämnas på killarna förvandlar Rune sig till superhjälten Brune. I skydd av nattens mörker smyger Brune iväg med en burk brun färg. Nu ska de få!

 

Rabén & Sjögren, 2015

ISBN: 9789129694772

Kapitelbok för dig 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Brune

 

av Håkon Överås

 

Rune och hans kompis Atle bygger på en häftig koja. Men tre äldre killar förstör den. De retas och hotar Rune med stryk. För att hämnas på killarna förvandlar Rune sig till superhjälten Brune. I skydd av nattens mörker smyger Brune iväg med en burk brun färg. Nu ska de få!

 

Rabén & Sjögren, 2015

ISBN: 9789129694772

Kapitelbok för dig 6-9 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga