Veckans boktips 40

Handbok för molnskådare av Linnéa Krylén

Titta upp mot himlen och molnen. De förändras hela tiden och inget moln är det andra likt. Genom att lära känna de olika molnfamiljerna (det finns sju) kan du förutse hur vädret skall bli. Det kan vara bra att kunna när du funderar på om du ska ta på dig regnjackan eller inte!

 

 

Opal, 2015-09-10

ISBN: 9789172997271

Faktabok

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Handbok för molnskådare

 

av Linnéa Krylén

 

Titta upp mot himlen och molnen. De förändras hela tiden och inget moln är det andra likt. Genom att lära känna de olika molnfamiljerna (det finns sju) kan du förutse hur vädret skall bli. Det kan vara bra att kunna när du funderar på om du ska ta på dig regnjackan eller inte!

 

Opal, 2015-09-10

ISBN: 9789172997271

Faktabok

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga