Veckans boktips 42

Världen på vinden

av Lotta Olsson och Benjamin Chaud

 

När du tröttnat på dina gamla leksaker, vad brukar du göra med dem då? Slänga? Ge bort till andra barn? Ibland hamnar gamla leksaker i lådor på vindar och i källare. Den här boken handlar om ett sådant gäng. Trodde du att leksaker på vinden bara ligger och skräpar? Så fel ? det finns en hel värld på vinden!

 

Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129694697

Högläsningsbok för de yngsta.

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Världen på vinden

av Lotta Olsson och Benjamin Chaud

 

När du tröttnat på dina gamla leksaker, vad brukar du göra med dem då? Slänga? Ge bort till andra barn? Ibland hamnar gamla leksaker i lådor på vindar och i källare. Den här boken handlar om ett sådant gäng. Trodde du att leksaker på vinden bara ligger och skräpar? Så fel ? det finns en hel värld på vinden!

 

Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129694697

Högläsningsbok för de yngsta.

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga