Veckans boktips 43

Leonora och glasplaneten

av Helen Johansson och Jonathan Iversen-Ejve

 

Utan att fråga om lov har Leonora flugit iväg i rymdhoppan som hon fått i födelsedagspresent. Efter att ha kommit på villovägar kraschlandar Leonora på en främmande planet. Med är hjälparen Bobo men hans batterier är nästan slut. Leonora är helt utelämnad åt sitt öde. Ett öde som snart hamnar i händerna på ett gäng rymdpirater.

 

Bokförlaget Langenskiöld

ISBN 9789187007590

Kapitelbok från 6 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Leonora och glasplaneten

av Helen Johansson och Jonathan Iversen-Ejve

 

Utan att fråga om lov har Leonora flugit iväg i rymdhoppan som hon fått i födelsedagspresent. Efter att ha kommit på villovägar kraschlandar Leonora på en främmande planet. Med är hjälparen Bobo men hans batterier är nästan slut. Leonora är helt utelämnad åt sitt öde. Ett öde som snart hamnar i händerna på ett gäng rymdpirater.

 

Bokförlaget Langenskiöld

ISBN 9789187007590

Kapitelbok från 6 år

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga