Veckans boktips 44

Bara för dig på mellanstadiet

 

Hur känns det att vänta på ett nytt hjärta som aldrig kommer? Vad gör man när man inte har någonting gemensamt med sin familj? Om en särskilt hatt är det enda som kan lugna ned snurriga tankar hur ska man då klara av skolan där mössor är förbjudna? Hur väljer man mellan sina vänner? 12 berättelser om 12 verkligheter.

 

 

Medverkar gör Katarina von Bredow, Oscar Danielsson, Niklas Frykholm, Cilla Jackert, Pamela Jaskoviak, Osmond Karim, Kerstin Lundberg Hahn, Cilla Naumann, Kristina Ohlsson, Johan Theorin, David Wiberg och Rebecka Åhlund.

 

Det finns en som heter Bara för dig på lågstadiet också.

 

Rabén & Sjögren

  •      ISBN9789129692983

Novellsamling från 9 år.

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga

Bara för dig på mellanstadiet

 

Hur känns det att vänta på ett nytt hjärta som aldrig kommer? Vad gör man när man inte har någonting gemensamt med sin familj? Om en särskilt hatt är det enda som kan lugna ned snurriga tankar hur ska man då klara av skolan där mössor är förbjudna? Hur väljer man mellan sina vänner? 12 berättelser om 12 verkligheter.

 

 

Medverkar gör Katarina von Bredow, Oscar Danielsson, Niklas Frykholm, Cilla Jackert, Pamela Jaskoviak, Osmond Karim, Kerstin Lundberg Hahn, Cilla Naumann, Kristina Ohlsson, Johan Theorin, David Wiberg och Rebecka Åhlund.

 

Det finns en som heter Bara för dig på lågstadiet också.

 

Rabén & Sjögren

  •      ISBN9789129692983

Novellsamling från 9 år.

 

Barnens bibliotek ger veckans boktips

Barnens bibliotek logga