Veckans boktips 51

Tusen tips till en som är kär av Eva Susso är tredje, fristående delen i serien om antihjälten och dagdrömmaren Rolf. Han bor i Paris och är fortfarande kär i Ofelia. Han tycker att hon ler lika vackert som Mona Lisa på den berömda tavlan. Problemet är bara att han inte vet hur han ska berätta det för henne.

 

Men när magister Pappi en dag meddelar att skolan ska anordna en konstutsällning ser Rolf sin chans. Han ska måla av Ofelia, DÅ kanske hon blir intresserad av honom! Ett problem bara, han är inte särskilt bra på att måla… Från cirka sex år och uppåt

 

Tusen tips till en som är kär av Eva Susso

 

/Jenny Funestad, Malmö stadsbibliotek

Tusen tips till en som är kär av Eva Susso är tredje, fristående delen i serien om antihjälten och dagdrömmaren Rolf. Han bor i Paris och är fortfarande kär i Ofelia. Han tycker att hon ler lika vackert som Mona Lisa på den berömda tavlan. Problemet är bara att han inte vet hur han ska berätta det för henne.

 

Men när magister Pappi en dag meddelar att skolan ska anordna en konstutsällning ser Rolf sin chans. Han ska måla av Ofelia, DÅ kanske hon blir intresserad av honom! Ett problem bara, han är inte särskilt bra på att måla… Från cirka sex år och uppåt

 

Tusen tips till en som är kär av Eva Susso

/Jenny Funestad, Malmö stadsbibliotek