Populär mass-selfie

Här tas en mass-selfie med Hillary Clinton. Foto: Victor Ng

Under helgen spreds en bild på Hillary Clinton. Bilden föreställde anhängare som alla tog selfies med Hillary – och bilden spreds som en löpeld på internet.

 

Victor Ng lade upp en bild på Twitter förra veckan. Viktor arbetar för Hillary Clintons valkampanj. Hon är en av två kandidater som gör upp om att bli USA:s nästa president. Den andra är Donald Trump.

 

Bilden som Victor har lagt upp föreställer Clinton som vinkar till en grupp anhängare. Vad som är speciellt är att alla i publiken fotar Hillary genom att göra en selfie. De har alltså ryggen vänd mot Hillary Clinton.

 

Victor tyckte att bilden var talande för vår tid. Så när han lade upp bilden skrev han också ”2016, y’all” eller ”2016 hörrni”. Och det var nog fler som tyckte den var talande – under helgen delades nämligen bilden över 20 000 gånger på Twitter.

 

Hillary Clinton är demokraternas presidentkandidat. I måndags natt mötte hon republikanernas kandidat Donald Trump i en debatt som kan avgöra vem som blir USA:s nästa president. Du kan läsa mer om debatten på MiniBladet imorgon.

Under helgen spreds en bild
på Hillary Clinton.
Bilden föreställde en grupp av människor
som tog selfies med Hillary.

 

Victor Ng arbetar för Hillary Clinton.
Hon är en av två kandidater som
tävlar om att bli USA:s nästa president.
Victors lade upp en bild på Twitter
Bilden föreställer Clinton som vinkar.

 

Hon vinkar till en grupp anhängare.
Men alla står med ryggen åt Clinton.
De tar nämligen selfies med Clinton.

 

Victor tyckte att bilden
var typisk för vår tid.
Och det tyckte nog många för
bilden delades 20 000 gånger.