Veckans boktips – Lik på Stadavik

Stockholms södra förorters i särklass bästa detektiver är tillbaka för att lösa ännu ett knepigt fall…Det är sommarlov och Kalle och hans favoritkusin Dilsa har följt med sin kompis Amanda till hennes lantställe Stadavik, där de ska bada, grilla och berätta spökhistorier, eller det är i alla fall vad de tror de ska göra. Plötsligt försvinner en lyxbil värd flera miljoner från gården där den stått parkerad. Nu får Kalle och Dilsa som befinner sig mitt på brottsplatsen chansen att igen visa vilka bra detektiver de är!

 

Lik på Stadavik av Petrus Dahlin

 

Lik på Stadavik är den fjortonde delen i deckarserien Kalle Skavank och passar dig som är från ca 6 år och uppåt.

 

/Jenny Furnestad, Malmö Stadsbibliotek.

Stockholms södra förorters i särklass bästa detektiver är tillbaka för att lösa ännu ett knepigt fall…Det är sommarlov och Kalle och hans favoritkusin Dilsa har följt med sin kompis Amanda till hennes lantställe Stadavik, där de ska bada, grilla och berätta spökhistorier, eller det är i alla fall vad de tror de ska göra. Plötsligt försvinner en lyxbil värd flera miljoner från gården där den stått parkerad. Nu får Kalle och Dilsa som befinner sig mitt på brottsplatsen chansen att igen visa vilka bra detektiver de är!

Lik på Stadavik av Petrus Dahlin

 

Lik på Stadavik är den fjortonde delen i deckarserien Kalle Skavank och passar dig som är från ca 6 år och uppåt.

 

/Jenny Furnestad, Malmö Stadsbibliotek.