Veckans boktips – En förtrollad jul

En förtrollad jul av Siri Spont

Årets adventsbok handlar om Yusuf som flyttar in hos Martha. De är varandras motsatser och allt är väldigt jobbigt. Inte blir det heller bättre när Yusuf stjäl Marthas älskade och efterlängtade hamster och tar med den ut i skogen. En dag händer något, Yusuf ber Martha följa med honom ut i skogen. Där visar sig en helt annan värld och de får ett uppdrag som bara de två kan lösa tillsammans.  Det här är en spännande bok som du med fördel kan läsa högt ett kapitel om dagen från första december ända fram till jul.

 

En förtrollad jul av Siri Spont

 

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket

Årets adventsbok handlar om Yusuf som flyttar in hos Martha. De är varandras motsatser och allt är väldigt jobbigt. Inte blir det heller bättre när Yusuf stjäl Marthas älskade och efterlängtade hamster och tar med den ut i skogen. En dag händer något, Yusuf ber Martha följa med honom ut i skogen. Där visar sig en helt annan värld och de får ett uppdrag som bara de två kan lösa tillsammans.  Det här är en spännande bok som du med fördel kan läsa högt ett kapitel om dagen från första december ända fram till jul.

 

En förtrollad jul av Siri Spont

 

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket