Veckans boktips: Halsen rapar, hjärtat slår – rim för 0-100 år!

Tvillingsystrarna Emma och Lisen Adbåge har gjort många böcker för barn var och en för sig. Nu har de tillsammans skrivit en samling med underfundiga och lekfulla dikter, som de båda har illustrerat. Den här rim- och ramsboken är verkligen för alla åldrar! Dikterna och verserna handlar om allt möjligt, stort som smått, och de blir ännu mer fängslande tack vare de fantastiska bilderna. Några favoritdikter: Hyrstacken, Kontaktannons, Flykten, Gammal gubbe, Anatomisk dikt, Snubben.

 

Halsen rapar, hjärtat slår – rim för 0-100 år! av Emma och Lisen Adbåge

 

Läs denna bok för dig själv eller fler,

tyst eller högt, igen, mer och mer!

 

/Sofie Herner, Lindängenbiblioteket

Tvillingsystrarna Emma och Lisen Adbåge har gjort många böcker för barn var och en för sig. Nu har de tillsammans skrivit en samling med underfundiga och lekfulla dikter, som de båda har illustrerat. Den här rim- och ramsboken är verkligen för alla åldrar! Dikterna och verserna handlar om allt möjligt, stort som smått, och de blir ännu mer fängslande tack vare de fantastiska bilderna. Några favoritdikter: Hyrstacken, Kontaktannons, Flykten, Gammal gubbe, Anatomisk dikt, Snubben.

 

 

Halsen rapar, hjärtat slår – rim för 0-100 år! av Emma och Lisen Adbåge

 

 

Läs denna bok för dig själv eller fler,

tyst eller högt, igen, mer och mer!

 

/Sofie Herner, Lindängenbiblioteket.