Veckans boktips: Livet -– en handbok

Vill du lära dig vad vuxna får (och inte får) bestämma över? Eller veta när bästa läget är att föreslå högre veckopeng? Eller hur du ska göra om du blir kär? Då ska du läsa Livet – en handbok. Här finns en massa bra tips om livet uppdelat på sju kapitel: kärlek, skola, humor, sorg, pengar, vuxna och vänskap.

 

Livet – en handbok av Farzad Farzaneh

 

Passar dig från ca 8 år och uppåt

 

/Jenny Funestad

Vill du lära dig vad vuxna får (och inte får) bestämma över? Eller veta när bästa läget är att föreslå högre veckopeng? Eller hur du ska göra om du blir kär? Då ska du läsa Livet – en handbok. Här finns en massa bra tips om livet uppdelat på sju kapitel: kärlek, skola, humor, sorg, pengar, vuxna och vänskap.

 

Livet – en handbok av Farzad Farzaneh

 

Passar dig från ca 8 år och uppåt

 

/Jenny Funestad