Veckans boktips – Fantastiska fakta om djur

Känner du till att en krokodil kan överleva i tre år utan mat? Eller att bläckfiskar kan tänka med armarna? Eller att en noshörning bajsar 45 kilo om dagen? En helt underbart rolig faktabok om små och stora djur som man gärna läser högt ur medan de som lyssnar utbrister: Va? Är det sant? Boken sätter igång roliga samtal och man blir påmind om hur vacker, spännande och fantastisk djurens värld är. En favoritbok för alla åldrar.

 

Fantastiska Fakta om Djur av Maja Säfström

 

/Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek

Känner du till att en krokodil kan överleva i tre år utan mat? Eller att bläckfiskar kan tänka med armarna? Eller att en noshörning bajsar 45 kilo om dagen? En helt underbart rolig faktabok om små och stora djur som man gärna läser högt ur medan de som lyssnar utbrister: Va? Är det sant? Boken sätter igång roliga samtal och man blir påmind om hur vacker, spännande och fantastisk djurens värld är. En favoritbok för alla åldrar.

 

Fantastiska Fakta om Djur av Maja Säfström

 

/Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek