Veckans boktips – Spökflickan av Katarina Genar

Ett gammalt fotografi är inramat i mitten av bokomslaget. Fotografiet föreställer två kvinnor och är helt i svart och vitt.

Spökflickan av Katarina Genar.

Det är sommarlov och Anna har just flyttat till ett nytt hus med sin familj. Nästan med detsamma förstår Anna att huset bär på en hemlighet och får det alltmer bekräftat då hon bland annat börja drömma om en särskild flicka. Det här mysteriet utspelar sig i både nutid och dåtid och är en riktig bladvändare.

 

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket

Det är sommarlov och Anna har just flyttat till ett nytt hus med sin familj. Nästan med detsamma förstår Anna att huset bär på en hemlighet och får det alltmer bekräftat då hon bland annat börja drömma om en särskild flicka. Det här mysteriet utspelar sig i både nutid och dåtid och är en riktig bladvändare.

 

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket