Veckans boktips: Bella Donna

Bella Donna står under ett träd. hon har långt rött hår och en spetsig häxhatt.

Bella Donna bor på barnhem. Hon trivs men längtar efter ett eget hem. En dag kommer Lilith och vill adoptera henne. Hon är perfekt, de hör ihop. Ska Bella Donna våga berätta om sin dröm om att bli en häxa? Ska hon våga visa vem hon vill vara?

 

Bella Donna av Ruth Symes

 

En perfekt högläsningsbok för dig mellan 6-9 år.

 

/Marie Lassen Malmö Stadsbibliotek

Bella Donna bor på barnhem. Hon trivs men längtar efter ett eget hem. En dag kommer Lilith och vill adoptera henne. Hon är perfekt, de hör ihop. Ska Bella Donna våga berätta om sin dröm om att bli en häxa? Ska hon våga visa vem hon vill vara?

 

Bella Donna av Ruth Symes

 

En perfekt högläsningsbok för dig mellan 6-9 år.

 

/Marie Lassen Malmö Stadsbibliotek