Veckans boktips: Pojken från längesen

Bild på bokomslaget. En pojke står på ett trägolv med ett fönster bakom sig. Han har gammeldags kläder, bland annat bruna knäbyxor.

Toves mamma hittar en annons på Tradera med rubriken Litet skåp med spöke säljes. Några dagar senare hittar Tove och hennes familj ett skåp som ser ut precis som spökskåpet i en container. De bestämmer sig för att ta med det hem och ställer det i Toves rum. Tove hör knackningar från skåpet. Det visar sig att en pojke bor i skåpet, och det har han gjort länge… Tove förstår långsamt mer och mer om pojkens värld.

 

Pojken från längesen av Kerstin Lundberg Hahn

 

En spännande och gripande bok som passar dig som är mellan 9 och 12 år!

Toves mamma hittar en annons på Tradera med rubriken Litet skåp med spöke säljes. Några dagar senare hittar Tove och hennes familj ett skåp som ser ut precis som spökskåpet i en container. De bestämmer sig för att ta med det hem och ställer det i Toves rum. Tove hör knackningar från skåpet. Det visar sig att en pojke bor i skåpet, och det har han gjort länge… Tove förstår långsamt mer och mer om pojkens värld.

 

Pojken från längesen av Kerstin Lundberg Hahn

 

En spännande och gripande bok som passar dig som är mellan 9 och 12 år!