Veckans boktips: Fjodor

Bokomslaget till boken. En tecknad liten kille med glasögon faller ner från ett hål i taket.

Ja tack till tecknade serier!

 

När jag läser Fjodor känner jag igen mig på pricken. Visst minns jag hur jag ville sjunka genom jorden ibland när det var redovisningar inför hela klassen.

 

När vi först får möta Fjodor ska var och en läsa ett par sidor högt. Fjodor tycker det är så jobbigt att ha allas blickar på sig och vill verkligen inte. Det slutar med att han hamnar i skolans ventilationssystem och gör en fantastisk upptäckt.

 

Fjodor av Pelle Forshed

 

/Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket

Ja tack till tecknade serier!

 

När jag läser Fjodor känner jag igen mig på pricken. Visst minns jag hur jag ville sjunka genom jorden ibland när det var redovisningar inför hela klassen.

 

När vi först får möta Fjodor ska var och en läsa ett par sidor högt. Fjodor tycker det är så jobbigt att ha allas blickar på sig och vill verkligen inte. Det slutar med att han hamnar i skolans ventilationssystem och gör en fantastisk upptäckt.

 

Fjodor av Pelle Forshed

 

/Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket