Veckans boktips: Övergångarna

Bokens framsida. Det är en grön skog, med en röd stig. En bit bort på stigen syns silhuetter av två barn.

Antons morfar dör i en bilolycka. På begravningen kommer en okänd man fram till Anton och några dagar senare får Anton ett mystiskt brev. Morfar verkar ha varit inblandad i något väldigt märkligt. Anton vill förstå vad morfars hemlighet var och dras in i en fascinerande kedja av händelser. Följ med in i en berättelse full av hemliga agenter, portaler till en annan värld, Swedenborgs kristall och Övergångare…

 

Övergångarna av Andreas Kundler och Lisa Linder

 

Del ett i en riktigt spännande urban fantasy-serie som passar dig mellan 10 och 13 år!

Antons morfar dör i en bilolycka. På begravningen kommer en okänd man fram till Anton och några dagar senare får Anton ett mystiskt brev. Morfar verkar ha varit inblandad i något väldigt märkligt. Anton vill förstå vad morfars hemlighet var och dras in i en fascinerande kedja av händelser. Följ med in i en berättelse full av hemliga agenter, portaler till en annan värld, Swedenborgs kristall och Övergångare…

 

Övergångarna av Andreas Kundler och Lisa Linder

 

Del ett i en riktigt spännande urban fantasy-serie som passar dig mellan 10 och 13 år!