Veckans boktips: Mango och Bambang – absolut ingen gris av Polly Faber

Mango klappar Bambang.

Detta är den första boken om Mango och Bambang. Den är mysig och rolig och passar dig som är mellan sju och nio år.

Mango bor i en stor stad och är bra på det mesta. En dag är det trafikstopp i staden. Bambang, den svart-vita tapiren som många misstar för en gris, har lagt sig tvärs över gatan och vågar inte flytta sig. Mango börjar prata med Bambang. De blir vänner och tillsammans är de med om äventyr och förstår att de inte kan klara sig utan varandra.

 

Detta är den första boken om Mango och Bambang. Den är mysig och rolig och passar dig som är mellan sju och nio år.

 

 

 

Mango bor i en stor stad och är bra på det mesta. En dag är det trafikstopp i staden. Bambang, den svart-vita tapiren som många misstar för en gris, har lagt sig tvärs över gatan och vågar inte flytta sig. Mango börjar prata med Bambang. De blir vänner och tillsammans är de med om äventyr och förstår att de inte kan klara sig utan varandra.

 

Detta är den första boken om Mango och Bambang. Den är mysig och rolig och passar dig som är mellan sju och nio år.