Veckans boktips: Kreativa Karins pyssel året runt! av Karin Andersson

Massa pysselsaker.

Veckans boktips är Kreativa Karins pyssel året runt.

I den här boken hittar du roliga saker som är lätta att tillverka själv. Tipsen är indelade efter årstid, men du kan självklart göra dem när som helst! På de första sidorna hittar du godisbuketter och fina kort som passar till Alla hjärtans dag. Bläddrar du sedan vidare, kommer du till min favorit: Sportlovspysslet. Här lär vi oss tillverka egna spel, både att spela själv och tillsammans med kompisar. Vad sägs om ett coolt labyrintspel gjort av sugrör och ett kartonglock? Jag vill hem och skapa NU!

 

Boktips av Charlotta Westerberg, bibliotekarie på Limhamnsbiblioteket

I den här boken hittar du roliga saker som är lätta att tillverka själv. Tipsen är indelade efter årstid, men du kan självklart göra dem när som helst! På de första sidorna hittar du godisbuketter och fina kort som passar till Alla hjärtans dag. Bläddrar du sedan vidare, kommer du till min favorit: Sportlovspysslet. Här lär vi oss tillverka egna spel, både att spela själv och tillsammans med kompisar. Vad sägs om ett coolt labyrintspel gjort av sugrör och ett kartonglock? Jag vill hem och skapa NU!

 

Boktips av Charlotta Westerberg, bibliotekarie på Limhamnsbiblioteket