Veckans boktips – Handbok för superhjältar: Ensam

En bild på omslaget och en bild på författaren. Omslaget visar en person i åtsittande kläder och mask som står på en gata mellan massa hus. Ovanför på himlen syns en skugga av något som liknar ett monster. Bilden på författaren visar en man i kavaj och skjorta. Han har kort hår och lite skägg.

Lisa trodde att handboken för superhjältar skulle lösa alla hennes problem. Alla älskar hennes superhjälte Röda Masken, alla utom skurkarna förstås. Men när hon byter om och blir Lisa igen är hon lika ensam som förut. Hon har bara sina hamstrar att prata med, men av dem får hon ju inga svar. Hur får man kompisar egentligen?

 

Handbok för superhjältar: Ensam av Elias Våhlund

 

Del tre i den populära tecknade serien Handbok för superhjältar. Missa inte de två första om du inte redan läst (Handboken och Röda masken)!

 

/Jenny Funestad, Malmö stadsbibliotek