Kronan av Annalena Hedman

Mimmi och Henry i skogen. Mimmi håller i en spade.

Kronan av Annalena Hedman är en spännande bok om Mimmi och Henry.

Kronan av Annalena Hedman är en spännande bok. Den handlar om Mimmi och hennes bästa kompis Henry. Mimmi och Henry har sommarlov och med hjälp av Broman som är Mimmis mammas kille, har de precis byggt klart sin toppenfina flotte. Dagen innan de ska sjösätta den är de hemma hos Broman på middag. Då visar Broman att han har köpt en ny bil. Mimmi och Henry börjar leta igenom bilen i hopp om att hitta kvarglömda pengar eller nåt annat dyrbart men bilen är ovanligt välstädad. Precis när de har gett upp letandet så upptäcker de plötsligt en påse gömd i ena bilsätet. När de öppnar den tror de inte sina ögon och det är nu allt det spännande börjar.

 

En spännande deckare med spöklika inslag som griper tag och får en att vilja veta mer. Passar för dig mellan 7 till 9 år och även att läsa högt tillsammans!

 

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket

Kronan av Annalena Hedman är en spännande bok. Den handlar om Mimmi och hennes bästa kompis Henry. Mimmi och Henry har sommarlov och med hjälp av Broman som är Mimmis mammas kille, har de precis byggt klart sin toppenfina flotte. Dagen innan de ska sjösätta den är de hemma hos Broman på middag. Då visar Broman att han har köpt en ny bil. Mimmi och Henry börjar leta igenom bilen i hopp om att hitta kvarglömda pengar eller nåt annat dyrbart men bilen är ovanligt välstädad. Precis när de har gett upp letandet så upptäcker de plötsligt en påse gömd i ena bilsätet. När de öppnar den tror de inte sina ögon och det är nu allt det spännande börjar.

 

En spännande deckare med spöklika inslag som griper tag och får en att vilja veta mer. Passar för dig mellan 7 till 9 år och även att läsa högt tillsammans!

 

/Karin Kronström Rosengårdsbiblioteket