Veckans boktips: Stora boken om träd av Piotr Socha

Stora boken om träd

Följ med in i trädens spännande värld och lär dig allt du någonsin velat veta om träd och skogar! Vad är ett träd, varför har träd löv och hur är gammalt är det äldsta trädet som lever idag? Svaretpå de frågorna och många, många fler hittar du i Stora boken om träd, en faktabok full av vackra bilder och oändligt mycket fakta. Passar dig från ca 9 år och uppåt.

 

Jenny Funestad, Malmö stadsbibliotek

Följ med in i trädens spännande värld och lär dig allt du någonsin velat veta om träd och skogar! Vad är ett träd, varför har träd löv och hur är gammalt är det äldsta trädet som lever idag? Svaretpå de frågorna och många, många fler hittar du i Stora boken om träd, en faktabok full av vackra bilder och oändligt mycket fakta. Passar dig från ca 9 år och uppåt.

 

Jenny Funestad, Malmö stadsbibliotek