Boktips: PAX: Draugen av Åsa Larsson, Ingela Korsell och Henrik Jonsson

Ett litet lila ljus omsluts av något mörkt och obehagligt.

En spännande fantasybok för dig mellan 9 och 12 år.

Många har väntat och längtat efter att få läsa om hur det ska gå för gänget i PAX-serien. Nu är den avslutande delen här! För dig som ännu inte läst PAX: Du har nio tidigare delar av denna spännande fantasyserie att sätta tänderna i. Fråga på ditt närmaste bibliotek!

 

I Draugen möter vi Alrik och Viggo under en jobbig tid, när det bestämts att de inte längre får bo tillsammans hos fosterföräldrarna Anders och Laylah. Istället ska de placeras på olika ställen långt ifrån varandra, trots att de är syskon. Detta har beslutats på grund av inbrottet de gjorde på skolan för att rädda Iris från svarthäxan. Men kanske kan bröderna påverka sitt öde när Viggo förstår var kodnyckeln kan finnas?

För dig mellan 9 och 12 år.

 

Boktips av Charlotta Westerberg, Limhamnsbiblioteket

I Draugen möter vi Alrik och Viggo
under en jobbig tid.
De får inte längre bo tillsammans med
fosterföräldrarna Anders och Laylah.

 

Istället ska de placeras på olika ställen
långt ifrån varandra, trots att de är syskon.
Detta har beslutats på grund av
inbrottet de gjorde på skolan för att rädda Iris från svarthäxan.
Men kanske kan bröderna påverka sitt öde
när Viggo förstår var kodnyckeln kan finnas?