Veckans boktips: Luna och superkraften: Upptäckten

Veckans boktips Luna och superkraften

Luna och superkraften – Upptäckten av Sören Olsson, Leif Eriksson och Martin
Svensson
.


Luna har precis börjat trean och tycker att allt är tråkigt. Hon har ingen bästis i skolan, småbröderna är jättejobbiga och mamma och pappa lyssnar aldrig på henne. En månklar kväll sitter Luna på bryggan vid sjön och upplever plötsligt något mycket märkligt. Väldigt tydligt hör hon röster av personer som är långt borta. Luna förstår att hon har fått en superkraft. Vad kan hon göra med superkraften? Ben är storebror till Lunas klasskompis och tycks ha en
hemlighet. Kan hon lyssna sig till hans hemlighet?


Upptäckten är första delen i bokserien om Luna och superkraften och passar dig som är 7 år och uppåt.Boktips av Therèse Palmgren, Lindängenbiblioteket