Sommartips 2023

Vad gillar du att göra på sommaren? Dela med dig av ditt bästa sommartips så har du chans att bli publicerad och vinna 500 kronor!

Läs sommartipsen här!

Gör så här

Skriv några rader om ditt sommartips. Kanske har du ett supertips till alla kojbyggare där ute. Eller så älskar du att baka och vill dela med dig av receptet till en smarrig kaka. Finns det en fantastiskt fin badplats nära dig, eller en superrolig lekplats? Tipsa oss! Det enda kravet som finns är att saken du tipsar om ska vara gratis och tillgänglig för alla.

Hur långt eller kort du skriver bestämmer du själv. När du skrivit klart får du gärna bifoga även ett foto som beskriver det du tipsar om.

Skicka in:

Tipset skickar du in med formuläret på den här sidan. Har du fotat personer som är under 18 år är det viktigt att du får ett godkännande från barnens föräldrar innan du skickar in bilder på dem.

Tävlingstider: Tävlingen pågår hela långa sommarlovet! Sista tävlingsdag är 30 augusti 2023.

Priser: MiniBladets jury utser en vinnare som får 500 kronor! Alla bidrag som skickas in har chans att bli publicerade på Minibladets webb samt i din lokala dagstidning.

Regler

Tävlingen riktar sig till barn mellan 6 och 13 år. När du skickar in ditt bidrag lovar du att:

– Du själv har tagit fotot.

– Det du skriver är sant och att personer på bilden inte har något emot att vara med.

– Barn under 18 år måste ha tillstånd från sina föräldrar / vårdnadshavare om de syns tydligt på bilderna.

– Du godkänner att din bild och text kan publiceras i både tidningen, på webben och i Minibladets övriga kanaler.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i din text samt att beskära din bild. Bilden kan också komma att användas i andra sammanhang.

Vi publicerar inte bidrag som kan verka stötande eller misstänks bryta mot upphovsrätten.

Vi tar inte ansvar för material (text, bild och film) som har skickats in till MiniBladet. Materialet kan komma att tas bort från våra servrar.

OBS! Vi tar bara emot bidrag som skickas in med vårt inskicksformulär.

Minibladets jury utser vinnarna. Deras beslut kan inte överklagas.