Tävla! Samla ledtrådar i fyra veckor! Tävlingstid 7 januari - 3 februari! Vinn 1000 kronorMiniBladet

Vi på MiniBladet vill att det ska vara roligt att läsa nyheter, och därför händer också mycket mer än bara nyheter på MiniBladet. Varje termin har vi till exempel nyhetstävlingar. Här kan du läsa om hur tävlingen går till och vad som är viktigt att tänka på. Läs gärna den här text tillsammans med en vuxen.

 

Tävling – Vem är den hemlige gästen?

Minibladets starttävlingen sker i tre delar under fyra veckor. Första deltävlingen är två veckor, de andra två är en vecka var. Under varje deltävling får ni fram en ledtråd. Ledtrådarna ska hjälpa er att i tävlingens sista del kunna avslöja vem den hemliga gästen är. Denna sista vecka ska ni även svara på en utslagsfråga.

För att få fram ledtrådarna får man i uppgift att bilda ett ord. Orden är sedan ledtrådar till vem den hemliga gästen är, vilket ni ska kunna avslöja i tävlingens tredje och sista del.

Skriv gärna ner den nya ledtråden varje vecka för att lättare kunna klura och ha koll på de olika ledtrådarna under tävlingstiden.  Skriv antingen orden på ett papper, eller skriv ut detta tävlingsblad och samla orden.

 

Utslagsfråga

Skriv ett eller flera tips till MiniBladets redaktion hur MiniBladet kan bli bättre.

 

Pris

1000 kronor till vinnaren, samt ett diplom. Priset kan bestå av kontanter eller motsvarande summa i presentkort.

 

Tävlingstider

Tävlingsdel 1: Den 7-20 januari 2017.

Tävlingsdel 2 : Den 21-27 januari 2017.

Tävlingsdel 3 med utslagsfråga: Den 28 januari – 3 februari 2017.

 

Vinstbesked

11 februari 2017

 

Tävlingsvillkor

Via deltävling 1-3 får man fram ledtrådar om vem den hemliga gästen är. För att vinna måste man klura ut vem den hemliga gästen är och enligt instruktioner skriva in personens förnamn i tävlingens tredje del. Man måste också skicka in svaret på utslagsfrågan.

Det mest intressanta svaret i utslagsfrågan utses till vinnare av en jury som består av representanter från MiniBladets redaktion. Juryns beslut går inte att överklaga.

Vi ser fram emot en spännande vår tillsammans!

Tävlingssinformation >