Håll koll på kärleken!

en-krokodil-till-foralderAll you need is love, sjöng Beatles. Allt du behöver är kärlek. Men tänk om kärlek är det enda du inte kan få? Tänk om du har senaste modet och bästa mobilen men lider brist på kärlek och bekräftelse? Hur mår du då? Och hur märks det utåt?

Boken En krokodil till förälder. Allt utom kärlek av Jeanett Paludan handlar om hur det är att växa upp i familjer där det förekommer psykiskt våld eller avsaknad av bekräftelse. Med krokodil menar författaren någon av Den mörka triadens personlighetsstörningar – narcissism, psykopati eller machiavellism. Boken vänder sig till dig som har barn med en krokodil och är orolig för hur det ska påverka dina barn. Den ger dig kunskap om hur du bäst kan hjälpa ditt eller dina barn att må bättre.

Boken vänder sig också till dig som är barn eller styvbarn till en krokodil. Du får ta del av sexton starka berättelser. Du får höra röster från andra barn som är eller har varit hänvisade till att leva och vara beroende av en krokodil. Berättelserna hjälper dig att bearbeta och förstå.

Som lärare kan det också vara bra att få en inblick i hur det är att vara barn eller styvbarn till en krokodil.

Fler Artiklar