Pysseltips på nätet!

färgkritor

Att pyssla tillsammans med barn är en ofta uppskattad aktivitet. Har du slut på idéer är det bara att slå på närmaste dator. Internet är en skattkista när det kommer till kreativitet och inspiration! 

På bloggen Skapligt enkelt delar en pysslig trebarnsmor och lärare med sig av enkla och lite mer avancerade pyssel. Vad sägs om varm choklad på pinne eller kanske en liten virkad tomte!

På bloggen Förskoleburken finns det mängder av tips till pedagoger som även passar utmärkt till andra vuxna som behöver lite inspiration. Nu när det så smått börjar gå mot advent, lucia och jul är sidan, där det finns 76 olika inlägg om enbart julpyssel, en riktig guldgruva.

En sväng in på sajten Krokotak gör dig aldrig besviken! Härliga bilder och massvis med inspiration. Beskrivningarna är på engelska men är lätta att ta till sig.

Hos Pysselbolaget finns pyssel för alla åldrar och smaker. Här delar nioåriga Freja och hennes mamma Karin med sig av sina bästa skapelser. De pysslar tillsammans och anser att magi skapas genom samarbetet mellan gammal och ung. De har nyligen släppt boken Pyssla med mig!

Fler Artiklar