Visa kärlek

På tisdag är det Alla hjärtans dag. Då kommer det att säljas cirka 4 miljoner rosor i Sverige. Men det finns förstås andra sätt att visa kärlek. Vad sägs om att göra hjärtomelett till frukost? Om du kollar bland pepparkaksformarna så finns där säkert ett hjärta. Lägg hjärtat i kastrullen och knäck ägget i formen. Om du vill kan du pynta ägghjärtat med ett ketchuphjärta.

Du kan också överraska dina familjemedlemmar genom att gömma små kärlekslappar i deras kläder. Sonen kanske hittar en lapp i sin byxficka där det står: “Jag blir varm om hjärtat när jag tänker på dig.” Vill du vara säkrare på att dina lappar kommer att hittas kan du gömma dem i strumpor och vantar.

Du kan också plocka fram såpbubblorna från i somras och klistra dit nya etiketter med text som: “Det bubblar i mig när jag tänker på dig”.

Ett hjärta på dörren är också trevligt. Det signalerar att här bor kärlek. Tillsammans med barnen kan du pyssla en krans av presentsnören, gammalt presentpapper, crepepapper eller vad som helst. Använd ståltråd som stomme och vira runt.

Lycka till!

Fler Artiklar