Spökhistoria: Förföljd

Spökhistoria: Förföljd

En gång var det en man som jobbade på en fabrik. Han hette !Bob. En gång skulle han stänga fabriken och åka hem. När han var på väg hem märkte han att det var en svart bil bakom honom. Han hade nyss köpt en Da baby-bil så han ville testa hur snabbt bilen gick. Han tryckte lite på gasen och körde snabbare. 

Efter ett tag såg han bilen igen. Han åkte hem till sin lägenhet som var på femte våningen och gick in och låste dörren. 

!Bob kollade ut ur sitt fönster och såg en svart bil bakom sin Da baby-bil och en mystisk man på balkongen. Han blev rädd och drog för gardinerna. Sedan gick !Bob och lade sig. 

När han vaknade kollade han ut ur fönstret och då såg han inte längre den mystiska mannen från kvällen innan. Han gjorde sig i ordning och körde till jobbet på fabriken. När han kom fram till fabriken såg han den svarta bilen från gårdagen igen. Han tyckte att det var väldigt konstigt att det var samma bil, men han försökte att inte tänka på det och gick in och började jobba. 

Efter ett tag kände han att någon tittade på honom. Han fick rysningar i hela kroppen. Han kollade runt men såg ingen. Fabriken fick strömavbrott och !Bob blev skrämd. 

Han gick ner i källaren för att se vad som var fel. När han var nere i källaren så satte han på strömmen igen, men när han skulle gå upp igen så var dörren låst. Han kollade runt och såg en svartklädd mystisk man och när han kollade dit så försvann den mystiska mannen. 

!Bob sprang dit för att kolla men han snubblade på en skruvmejsel och ramlade. Han tog skruvmejseln för att försvara sig. !Bob fick ont och satte sig upp och såg den svartklädda mystiska mannen. Mannen började springa mot !Bob. !Bob kröp baklänges och slog i huvudet i något hårt, sen blev allt svart. 

När han vaknade kände han sig yr och vilsen. Han kollade runt och såg en stol och en ventil. Han hade fortfarande skruvmejseln. Han tog stolen och gick mot ventilen. Han skruvade upp skruvarna och tog bort skyddet men när han kröp in så öppnades dörren till rummet. Då kom den mystiska mannen och såg att !Bob försökte fly. Den mystiska mannen sprang mot ventilen medan !Bob kröp så snabbt han kunde genom den gamla och mörka ventilen. Precis bakom !Bob var den mystiska mannen. 

!Bob kröp till slutet av ventilen. När han kom fram till ventilen slog !Bob upp ventilen. När han var ute ur ventilen sprang han till sin bil och körde så snabbt han bara kunde. Han såg den svarta bilen. Han stannade och väntade tills bilen körde förbi. 

!Bob körde efter bilen och krockade rakt in i den så att den svarta bilen körde av bron. 

Skriven av Hugo H i 5b Stodeneskolan i Karlstad.