Halloween

Vi väljer varje vecka ut en text som publiceras här.

Ett skelett

Jag heter Maya. Jag ska gå Bus eller Godis med min granne Tess. Jag ska klä ut mig till ett skelett.

/Maya, 6 år

Halloweenade hemma

Jag, mamma och pappa var bjudna på halloweenfest men mina kusiner var hemma hos oss så de fick följa med. Jag och mina kusiner var vampyrer och vi hade ögonskugga och massa smink. Men när vi halloweenade så fick vi bara chips så vi fick gå hem till oss och halloweena. Vi fick en massa godis då! Sedan såg vi på en film.

/Elsa, 9 år

En läskig öppnade

Jag går med mina kompisar och knackar på hos alla som är hemma. En gång kom jag hem till ett hus som var Iäskigt. När jag knackade på öppnade en människa som var läskig. Då när han öppnade så sprang jag hem.

/Filip, 7 år.

Bus eller godis?

Jag heter Linnéa och jag ska berätta om Halloween. Jag var hemma och hade ganska tråkigt. Jag bestämde mig för att klä ut mig och gå och skrämma folk lite. Jag började med att gå till mina närmsta grannar. ”Bus eller godis?” sa jag när de öppnade. De blev glada när jag kom. Sen gick jag till nästa hus. Där öppnade en sur gubbe. ”Bus eller godis?” pep jag. Då sa gubben ”vad är det här för konstigt snack!” Jag sprang hem.

Jag ringde och frågade mina vänner om de ville komma på godiskalas. Min lillasyster Greta ville ha godisarna för sig själv. Men det fick hon inte. Hon fick de godisarna hon fick. Slut.

/Linnéa Wallander

Fler Inskickade texter